duminică, septembrie 13

Mâine începe şcoala....Fuck!


Fuck!...

Mâine la ora 9, pentru mine va începe şcoala, însă doar oficial! Mâine după 3 luni de pauză o să îmbrac sacoul vişiniu, pantalonii negrii şi camaşa albă, şi o să plec la şcoală! Sună foarte ciudat, după vacanţa asta lungă de care nu m-aş plictisi niciodata, pentru că sunt o pierzătoare de vreme cu diplomă! Acum...stau cu capul în monitor, şi mă holbez la poze, din vara pe care de acum o simt trecută. Ce poate fi mai plăcut, într-o duminică, ultima duminică dintr-o vacanţă lungă şi plină de peripeţii decât să trăieşti din amintiri? Nici nu ştiu când m-am apucat de scris, m-au inspirat pozele sau muzica cu feeling? Acum mulţi ani, în primii ani de şcoală azi eram foarte emoţionată, îmi doream să-mi revăd colegii, pe doamna învăţătoare, banca...îmi placea când veneam acasă şi mă chinuiam să-mi fac temele[cu tata;))], sau îmi pregăteam ghiozdanul de seara, ca dimineaţa să nu mai pierd vremea şi să ajung cât mai repede la şcoală! Colegii îmi sunt dragi şi acum, dirgia e de treabă, e fain când profii intră în clasă şi ne întreabă ce am pregătit pentru astăzi noi stăm ca muţii în bănci şi nu se aude decât râsul nostru înabuşit, când aşteptăm pauza mare, când din orice facem o gluma, când barfim împreună cu colegii de banca, dar...chiar să vin de la şcoală la ora la care în mod normal mă trezeam sau să dorm la ora la care ieşeam in oraş?

GoOdbye : ieşiri în oraş, chefuri, seri petrecute cu fetele, glume, machiaj de vară, pantaloni scurţi şi top-uri decoltate, mare, plajă, costineşti, nopţi de vară fierbinţi, summer songs, sclipici, filme dimineaţa, stat pe banca de la bloc, seminţe, apă, soare, bronz, costum de baie, bijuterii colorate, montain dew cu gheatza şi lămâie, choco;))...

and

SaY hello: trezit la 7:20, uniformă, sâmbăta şi duminica-cele mai aşteptate zile în care voi face tot ce faceam vara;))

Acum nu îmi rămane altceva decât să aştept să mă trezesc lunea după un week`end nebun...!Treziţi-vă din visat, începe şcoala mâine 14.09.2009...un nou an...o noua atitudine! O să renunţăm cu toţii la această stare nostalgică, pentru că aşa cum ne zicea doamna învăţătoare, strugurii s-au copt, cocorii doar in zare se mai văd= a venit toamna, A ÎNCEPUT ŞCOALA...!




2 comentarii:

daninho spunea...

bucura-te cat mai poti :)

Ciprian D. spunea...

Povesteste cum a fost prima zi de scoala si intri in concurs! ;)

http://gigelitatea.blogspot.com/2009/09/concurs-prima-zi-de-scoala.html