miercuri, octombrie 7

Eşti mândru de ceea ce faci?
...pentru că a început şcoala, nu faci altceva decât sa te plângi că eşti obosit, ai mult de învăţat...şi te închizi în camera ta, unde nu intră nimeni şi începi a vorbi pe mess, la telefon, sau pur şi simplu te uiţi pe geamu` foarte murdar, dar pe care nu l-ai şters pentru că evident aveai mult de învaţat!Te-ai gândit vreodată ce mult ne poate afecta comportamentul internet`ul...mulţi dintre noi se simt stânjeniţi atunci când vorbesc cu o persoană, face to face.
Iar mâine, daca o să te întrebi: "Ce am facut ieri?", o sa ai o surpriză atunci când îţi vei da seama că ai pierdut vremea! te întâlneşti în oraş cu tocilarul clasei, care şi-a făcut treaba de elev şi acum are chef şi timp de plimbari! nu e cool aşa dar poate se simte mândru de tot...mâine dacă il întrebi ce a făcut ieri, îţi vei pierde toată pauza mare ascultându-l! şi atunci începi să realizezi că temele sunt uneori inutile, dar dacă ai citi o carte poate nu ai mai avea atâtea probleme cu profa de română! şi decât să mergi să iei o pâine ai preferat să-i zici noului coleg cât de cool e, n-ai chef şi te scoţi..."Am mult de învăţat!", dar o poţi găsi ca pretext de o scurtă plimbare! dimineaţa nu ai timp să îţi faci patul, dar să îţi faci freza...poţi uita? nu, iar când ajungi acasă, îţi dai seama ce zi grea ai avut şi te pui iar să dormi!


Nimeni nu o să fie mândru de el însuşi, pentru că i-a dat bani unui ceşetor care nu merită, ci va fi mândru de el atunci când şi ceilalţi vor fi!

Niciun comentariu: